Het Yoga Pad HOME    YOGA    AANBOD    BLOG    PRAKTISCH    CONTACT
         
    Je bent hier: Het Yogapad - Aanbod - Workshops en programma's op maat      
   

Yoga workshops en programma's op maat

   
   
Op aanvraag verzorgt Het Yoga Pad workshops op locatie. In een workshop wordt gewerkt aan een specifiek (yoga) thema. De workshop kan op maat gemaakt worden met aandacht voor de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. De opbouw van de workshops begint met een introductie van het thema. Vervolgens gaan we middels meditatie, inspanning en ontspanning het thema meer doorvoelen. Een workshop duurt gemiddeld twee uur.

Yogalessen op aanvraag
Op aanvraag kan Het Yoga Pad een les of een programma organiseren voor een besloten groep. Hierbij kun je denken aan yogalessen bij bedrijven, of lessen met je vrienden, familie of club. Een yogales duurt meestal een uur of vijf kwartier. Voel je vrij om contact op te nemen om je ideeën door te spreken en samen te onderzoeken hoe we ze vorm kunnen geven.

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen, de duur van de les, het tijdstip en de locatie.

Yoga bij het herstel van een eetstoornis
Het Yoga Pad heeft een programma ontwikkeld speciaal voor vrouwen die een eetstoornis hebben of hiervan hersteld/herstellende zijn. Dit programma kan zowel tijdens als na een behandeling worden gevolgd. Voor meer informatie over dit programma klik hier.

Yoga bij het herstel van een burnout
Binnenkort volgt meer informatie over dit programma.
 
   

 

 

               
    Icoon  HET YOGA PAD Het Laantje 45 4124 BD Hagestein
E annerie@hetyogapad.nl  T 06-26 812 816
Webdesign:
Devaca - Creative Support