Het Yoga Pad HOME    YOGA    AANBOD    BLOG    PRAKTISCH    CONTACT
           
    Je bent hier: Het Yogapad - Aanbod    
   

Aanbod

   
    Je kunt bij het Yoga pad terecht voor yogalessen, yoga-workshops en individuele begeleiding. Maak hieronder je keuze. Direct inschrijven? Open het inschrijfformulier.

   

         
   
Yoga   Yoga   Yoga
         
Hatha Yoga   Vitaal Yoga   Yoga Nidra

Hatha Yoga is een klassieke vorm van yoga waarin evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Een les bestaat uit een (wisselende) samenstelling van yoga-houdingen, adem-, aandacht- en ontspanningsoefeningen.

Yoga is voor iedereen. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om yoga op de mat te beoefenen. Voor deze mensen is er Vitaal Yoga: yoga met behulp van een stoel. Het is door iedereen te beoefenen, overal en altijd.

Een effectieve, diepe ontspanningstechniek, die het mogelijk maakt om je in een half uur lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen.

   
         
   
Yoga   Yoga   Yoga
         
Individuele begeleiding   Coaching   Workshops en programma's op maat

De volledige aandacht op jouw situatie. Voor iedereen die behoefte heeft aan een meer persoonlijke benadering en gericht wil werken aan specifieke doelstellingen of thema’s.

Individuele begeleiding bij stress- en burnout gerelateerde klachten en persoonlijke en/of werkgerelateerde ontwikkelingsvragen.

Het Yoga Pad kan workshops of een programma op maat organiseren voor een besloten groep. Hierbij kan gedacht worden aan een workshop met een bepaald thema, een Yoga Nidra sessie of yoga op de werkvloer.

   
         
         
         

           
    KIES VOOR KWALITEITSYOGA
Ik ben een gediplomeerd yogadocent en heb een vierjarige, erkende docentenopleiding gevolgd. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ik werk volgens de beroepscode volg erkende bijscholingen. Dit betekent onder andere dat ik werk volgens de beroepscode en dat ik mijn expertise hoog houd door erkende bijscholingen te volgen.

PERSOONLIJKE AANDACHT
Het Yoga Pad werkt kleinschalig, zodat er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en een goede afstemming op jouw mogelijkheden en je beperkingen.

LAAGDREMPELIG EN VOOR IEDEREEN TOEGANGELIJK
De lessen zijn niet prestatiegericht; je oefent met je eigen, unieke lichaam binnen je eigen grenzen.
Kwaliteitsyoga    
           
               
    Icoon  HET YOGA PAD Het Laantje 45 4124 BD Hagestein
E annerie@hetyogapad.nl  T 06-26 812 816
Webdesign:
Devaca - Creative Support